WINTERBANDEN

RIJPLEZIER BIJ ELKE BOCHT.

Bandenwissel afspraak maken Kalfsbeek banden outlet

WINTERBANDEN

Het contact tussen uw BMW en het wegdek heeft een oppervlakte van 4 ansichtkaarten. Het is dus van belang dat uw BMW voorzien is van de juiste wielen en banden voor een goede grip op de weg. Originele BMW wielen en banden bieden de beste basis voor alle soorten rijomstandigheden. Of u nu zomer- of winterbanden nodig heeft, BMW biedt maximale veiligheid zonder in te leveren op sportiviteit.

De BMW Stermarkering staat voor uitvoerig geteste kwaliteit. Alle BMW wielen en banden met een stermarkering hebben het zware BMW testprogramma met succes doorstaan. Alleen Originele BMW Banden en complete BMW wielensets met stermarkering bieden u een veilige en comfortabele basis onderweg.

 

Onze service-adviseurs maken graag een afspraak met u.

Kalfsbeek zomer- en winterbanden

Kalfsbeek Banden

Wist u dat...

U onder de 7 graden Celsius met BMW Winterbanden en Wielen sterk in het voordeel bent? Door de andere samenstelling van het rubber en het grovere profiel blijven winterbanden flexibel en voeren ze water en sneeuw beter af. Hierdoor heeft u meer grip en een kortere remweg. Niet alleen op een ijzige ondergrond, maar ook bij regen. Zo rijdt u met winterbanden stukken veiliger. In veel buurlanden zijn ze daarom al wettelijk verplicht en dus noodzakelijk indien u met uw auto naar het buitenland reist.