KALFSBEEK BMW WINTERCHECK.

KOM OPLADEN VOOR DE WINTER.

Wintercheck plannen Bandenwissel plannen

RIJPLEZIER.

IN DE ZOMER ÉN IN DE WINTER.

U wilt altijd op uw BMW kunnen vertrouwen ook tijdens gladheid, ijzel en sneeuwstormen. Sterker nog: u wilt er rijplezier aan beleven.  Voor slechts € 50,- controleren wij uw BMW op 20 belangrijke punten.

En u krijgt de BMW Wireless Charger voor uw mobiele telefoon cadeau. Daarom: kom uw BMW én uzelf opladen voor de winter en ontdek ook andere BMW Winteraccessoires zoals, Winterwielen, Dakboxen en Allweather Vloermatten. 

HET WINTERGESCHENK VAN 2017.

DE BMW WIRELESS CHARGER.

Als u de Kalfsbeek BMW Wintercheck laat uitvoeren, krijgt u de modernste oplader voor uw mobiele telefoon cadeau. Want met de Wireless Charger en Wireless Receiver in BMW stijl maakt uw telefoon kennis met de nieuwe, draadloze manier van opladen. Ook dat is een prima manier om 100% opgeladen de winter in te gaan.

CHECK, 20 MAAL CHECK.

De BMW Wintercheck is een uitgebreide controle. Want wij controleren maar liefst 20 essentiële punten. Zo bent u verzekerd van het vakmanschap van onze speciaal opgeleide BMW monteurs. En rijdt u, ook in de guurste omstandigheden, in een perfect gecheckte en onderhouden BMW.

Veiligheid
Betrouwbaarheid
Zekerheid

SEIZOENSSTART.

LAAT DE WINTER MAAR KOMEN.