Is uw BMW klaar voor de zomer?

BEKIJK HET HIER.

KLAAR VOOR EEN ROADTRIP.

slide

Vakantiecheck

Kom voor de vakantie bij ons langs om uw auto te laten checken op de belangrijkste punten. Wij controleren de remmen, verlichting, accu, vleostofniveaus, voorruit, ruiterwisserbladen en banden van uw BMW. Zo bent u helemaal klaar voor vertrek voor de zomer met uw BMW! 

slide

Airco Service

Tijdens de airco service wordt de tempratuur van uw BMW gecontroleerd, de vloeistoffen bijgevuld en de koudemiddelen gerecycelt. Wij hebben hiervoor de juiste apparatuur en onze mensen zijn erkend om alle onderhouds-en eventueel reparatiewerkzaamheden aan een airco-installatie uit te voeren. Met de airco service van Kalfsbeek BMW kunt u koel de zomer in! 

slide

Fietsendrager

De inklapbare Fietsachterdrager Compact is licht en toch stabiel. Hij kan 60 kg aan. Dankzij de bedieningsmogelijkheid met één hand van het kogelkopsysteem is de achterdrager snel en veilig te monteren op de kogelkop en biedt daar plaats aan twee fietsen/e-bikes met een maximale asafstand van 130 cm.

FAMILYTIME.

2 Serie Gran Tourer

REIS COMFORT.

slide

Leuningtas

Deze tas wordt bevestigd aan de achterzijde van de voorstoel en biedt de passagiers of kinderen achterin voldoende ruimte om de meest uiteenlopende benodigdheden voor onderweg overzichtelijk en binnen handbereik op te bergen. Zo blijft uw auto altijd netjes! De twee compartimenten zijn elk afzonderlijk afsluitbaar met een rits. In het bovenste deel van de tas bevinden zich een geïsoleerd flessenvak en binnenvakken in diverse formaten, een aantal daarvan met rits. Het onderste compartiment omvat ook nog eens twee opbergvakken. 

slide

Dakbox

Ook met veel bagage comfortabel reizen: BMW Dakboxen creëren extra opbergruimte en zijn leverbaar in diverse kleuren en verschillende volumes ( 320 l, 350 l, 460 l of 520 l). De BMW dakboxen zijn te bestellen voor alle modellen met BMW Dak- en Railingdrager.

ZOMER ONDERHOUDSSET.


De producten in de onderhoudsset zijn speciaal afgestemd op de reinigingsbehoeften in de zomer. De set omvat: 1 x velgenreiniger (500 ml) 1 x ruitsproeiervloeistof (1000 ml) 1 x insectenverwijderaar (500 ml). De veelzijdige en aantrekkelijke tas is gemaakt van tarpaulin, een bijzonder onderhoudsvriendelijk materiaal. Bovendien is de tas zo ontworpen dat hij tevens dienst kan doen als laptoptas.

Reinigen van uw BMW